ΠΡΟΦΙΛ

60 χρόνια Ediar... χονδρικές πωλήσεις

Η έδρα μας βρίσκεται στην Κεντρικά Αγορά Θεσσαλονίκης όπου λειτουργούν τα τρία σημεία πώλησης, τα γραφεία μας, οι σύγχρονοι θάλαμοι μεγάλης χωρητικότητας, οι χώροι διαλογής και συσκευασίας και τέλος οι αποθήκες της.

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο ιδανικό μέρος, ώστε να εξυπηρετούν με το καλύτερο τρόπο τις χονδρεμπορικές ανάγκες της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, αλλά και η συνεργασία μας με μια επίλεκτη αλυσίδα παραγωγών, αγροτικών συνεταιρισμών, εταιριών διακίνησης φρούτων και λαχανικών από την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, εγγυώνται την άριστη ποιότητα και τις καλύτερες τιμές για τα διακινούμενα προϊόντα.


60 χρόνια Ediar...τροφοδοσίες – διανομές

Η Ediar διαθέτει ένα ολοκληρωμένο τμήμα executive delivery που καλύπτει την διακίνηση όλων των προϊόντων που προσφέρονται από την εταιρία. Με την συνεχή αφοσίωση στην ποιότητα αλλά τις προσωποποιημένες υπηρεσίες για κάθε πελάτη ξεχωριστά, η υπηρεσία executive delivery ικανοποιεί κάθε ανάγκη της σύγχρονης επιχείρησης που επιθυμεί τα καλύτερα προϊόντα στην καλύτερη τιμή!

Η εταιρία μας διαθέτοντας ένα υπερσύγχρονο στόλο ιδιόκτητων οχημάτων αναλαμβάνει την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση, αλλά και στον επιθυμητό χρόνο παράδοσης.
  • belstaff roadmaster