Ιστορία


Η εξέλιξη της Ediar μέσα από σημαντικές χρονολογίες


1945

Η ιστορία της Ediar αρχίζει το 1945 όταν ο Θανάσης Εδιάρογλου ξεκίνα την λειτουργία του καταστήματος πώλησης φρούτων και λαχανικών με έδρα τα τότε  ''Λαδάδικα'' Θεσσαλονικης. 

1960

Το 1960 ο Χρήστος Εδιάρογλου αποφασίζει η επιχείρηση να μετεστεγαστεί στην τότε  ''Λαχαναγορά’’ επί της οδού Αγίου Δημητρίου. 

1975

Το 1975 η εταιρία εγκαθίσταται στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Ο Θέμης Εδιάρογλου, μέλος της τρίτης γενιάς, αναλαμβάνει σιγά-σιγά το δύσκολο έργο των χονδρικών πωλήσεων. 

1999

Το 1999 ο Θέμης Εδιάρογλου μαζί με την σύζυγο του Σεβαστή Κοπανέζου αποφασίζουν την δημιουργία ξεχωριστού τμήματος τροφοδοσιών ώστε να καλυφθούν οι νέες ανάγκες που αρχίζουν να εμφανίζονται στην αγορά. Το executive delivery της Ediar είναι πλέον γεγονός! 

Σήμερα

Εν έτη 2010 η Ediar βρίσκεται στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης με τα τρία υπερσύγχρονα σημεία πώλησης της καθώς και τις εγκαταστάσεις για την προετοιμασία παραγγελιών για κάθε είδους πελάτη από το χώρο της μαζικής εστίασης. 

Αύριο

Η Ediar σχεδιάζει την δημiουργία μιας νέας ολοκληρωμένης μονάδας εκτός κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης καθώς και τη δημιουργία ενός υποκαταστήματος στην Αθήνα. 

  • belstaff roadmaster