Φιλοσοφία

Στην Ediar είμαστε παθιασμένοι με τα τρόφιμα! Αναζητούμε καθημερινά τα καλύτερα φρούτα και λαχανικά για εσάς. Είμαστε περήφανοι γιατί εργαζόμενοι συνεχώς, καλύπτουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, σα μεγάλη ποικιλία, στο σωστό χρόνο. Κι αυτό ακριβώς είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας μας: ποιότητα – ποικιλία – εξυπηρέτηση.

Αυτό ακριβώς το τρίπτυχο μας ανέδειξε καθώς το υπηρετούμαι απαρεγκλίτως εδώ και 60 χρόνια. Αυτές οι τρεις έννοιες που σφυρηλάτησαν την επαγγελματική μας ταυτότητα, αντιμετωπίζονται από εμάς ξεχωριστά κάθε μέρα.


EDIAR ποιότητα

Η εταιρία μας είναι από τις πλέον καταξιωμένες στον χώρο επενδύοντας πάνω απ’ όλα στην ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και των ανθρώπων που δουλεύουν για αυτή. Η αυστηρή επιλογή των παραγωγών που δουλεύουν για εμάς αλλά και ο σχολαστικός καθημερινός έλεγχος από το προσωπικό μας δημιούργησε και εγγυάται την άριστη φήμη μας. Εδώ και 60 χρόνια ο στόχος μας παραμένει αδιαπραγμάτευτος: η καλύτερη ποιότητα στην σωστή τιμή.

Υπηρετώντας καθημερινά την υψηλότερη ποιότητα των τροφίμων αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας σε συνεργασία με την εταιρία TUV AUSTRIA-HELLAS έχουμε εγκαταστήσει το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000 το οποίο περιέχει και το προβλεπόμενο HACCP.

(Αντίγραφο Πιστοποιητικού


EDIAR ποικιλία


Η εταιρία Ediar έχει καταφέρει να κερδίσει το πιο απαιτητικό μερίδιο αγοράς αφού μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της τα πιο σπάνια φρούτα και λαχανικά έχοντας τη δυνατότητα να τα εισάγει στην Ελλάδα σε όποια ποσότητα μας ζητηθεί, ανά πάσα στιγμή, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν προέρχονται.
Εξάλλου, μόνο στην Ediar θα βρείτε, σε αποκλειστική διάθεση για όλη την Ελλάδα, τα μοναδικά φρέσκα μυρωδικά Κύπρου της εταιρίας ALION.

Η οργάνωση της εταιρίας μας, με την καθημερινή και προσεγμένη εισαγωγή επίλεκτων προϊόντα, διασφαλίζει στους πελάτες μας την απρόσκοπτη τροφοδοσία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι πελάτες της Ediar είναι σίγουροι ότι δεν θα τους λείπουν ποτέ ούτε τα πιο σπάνια προϊόντα ακόμα και σε περιπτώσεις κακών καιρικών συνθηκών στη χώρα μας. Μια εκτεταμένη αλυσίδα παραγωγών αλλά και την εταιριών, με έμφαση στις μακροχρόνιες συνεργασίες, διασφαλίζει την απρόσκοπτη ροή προϊόντων στην μεγαλύτερη ποικιλία για τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.


EDIAR εξυπηρέτηση

Η άμεση εξυπηρέτηση είναι ακόμα ένας λόγος που η Ediar βρίσκεται στην κορυφή. Η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων μας, με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές συντήρησης, γίνετε από τα ιδιόκτητα ψυγεία μας που ελέγχονται διαρκώς.

Στην Ediar πιστεύουμε ότι η τελική επιλογή του πελάτη πρέπει να απορρέει από την συνεχή πληροφόρηση της διεθνούς αγοράς. Για τον λόγω αυτό, η ομάδα μας καθημερινά σας ενημερώνει για όλα τα διαθέσιμα προϊόντα, αλλά και για ενδεχόμενες νέες υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Επίσης μέσω αυτής της ιστοσελίδας, η οποία ενημερώνεται καθημερινά προσπαθούμε να σας παρέχουμε τις τελευταίες πληροφορίες για το εύρος των προϊόντων μας, αλλά και τις καλύτερες επιλογές σύμφωνα με την διαθεσιμότητα και τις προσφερόμενες τιμές.


Ediar Μαζί μας έχετε τα πάντα ΠΑΝΤΑ.
  • belstaff roadmaster